Brukerhistorier

Ann Jeanette Kringen

Etter flere år med tungpusthet og smerter i brystet ble det påvist at Ann Jeannette hadde delvis tette årer og forkalkning på hjerteveggen. Hun holdt på å gi opp mye av det som ga henne livskvalitet, men etter 8 uker på Treningsklinikken fikk hun en ny start.

Nå gleder hun seg til å fortsette med hobbyene sine – og hun har nettopp skaffet seg en ny fuglehund som hun skal ut på tur med de neste ti årene.

AnnJeanetteKringen
ElisabethRoel

Elisabeth Roel

Maecenas a felis sed metus porttitor rhoncus. Nulla suscipit nisi nec pharetra convallis. Suspendisse dolor ante, egestas at eros sed, ultricies pellentesque orci. Quisque quis ultrices dui.

Nullam tincidunt orci nec elit mollis elementum. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Randi Solberg Lie

Etter å ha benyttet seg av trening som medisin har Randi blitt sprekere enn noen gang.

Jeg var 25 år da jeg fikk diagnosen, og det var jo et sjokk. Jeg lurte jo på hvordan livet ville bli nå, sier Randi Solberg Lie (53) fra Trondheim, om da hun fikk vite at hun hadde en kronisk betennelsessykdom i leddene sine.

RandiSolbergLie
IngridWulvi

Ingrid Wulvik

For meg betyr dette alt, sier Ingrid Wulvik etter å ha benyttes seg av trening som medisin. Les mer om hennes historie her.

Det sier barnehagelærer og tobarnsmor Ingrid Wulvik (31). I 2015 ble hun innlagt på sykehus med store smerter. Etter en lengre utredning fikk hun diagnosen revmatoid artritt, som på folkemunne blir kalt leddgikt.

Eilert har økt livskvaliteten

Eilert (58 år) ønsket å klargjøre kroppen til å bli både 70 og 80 år. Da han var på rutineundersøkelse hos Revmatologen ga han signal om at han ønsket å trappe ned bruken av medisiner, og få opp livskvaliteten. Han ble da henvist til Treningsklinikken, og forteller at han var veldig motivert for å komme i gang.

Eilert
Gunnar

Gunnar er glad han tok sjansen

Fastlegen til Gunnar søkte han inn på Treningsklinikken, selv var han litt usikker på å delta på grunn av reiseveien. Sett i etterkant er han svært glad for at han tok sjansen på å delta. Skulle han ha valgt om igjen, ville han ha valgt Treningsklinikken på tross av avstanden.

Det er stor forskjell på treningen her og andre plasser jeg har prøvd. I tillegg får vi skikkelig oppfølgning, og det er helt topp.

Trude ønsket å trene seg friskere

Treningsklinikken har gitt Trude med kunnskap som gjør at det er lettere for henne å trene, selv på dager da hun har vondt. Kunnskap er nøkkelen for å trene rett - og få den fremgangen man ønsker og trenger.

Trude
Øystein

Øystein bruker trening som medisin

Øystein bestemte seg for å selv gjøre noe med situasjonen, og ba legen om å bli henvist til Treningsklinikken. Etter tre måneders behandling har han nesten fordoblet sin fysiske kapasitet og merker en stor og tydelig forskjell i hverdagen. Les hans historie her.

Margareth trente seg tilbake i jobb

Margareth var vært 100% arbeidsufør siden 2001, og døden nær på grunn av den revmatiske sykdommen Lupus. Nå er hun tilbake på jobb takket være trening.

Da Margareth var 30 år ble hun diagnostisert med Lupus (SLE) og artrose (leddsykdom). Lupus er en revmatisk bindevevssykdom som kan gi utslag på forskjellige måter, derfor er det også vanskelig å diagnostisere.

Margareth