Myworkout GO

Myworkout GO er basert på verdenskjent forskning av professorer i medisin, Jan Hoff og Jan Helgerud, fra det Nobelprisvinnende (2015) medisinske fakultet ved NTNU. Treningen gjennomføres ved å spore HIT-minutter. Enten som 4×4-intervaller, eller annen valgfri aktivitet i appen.

Denne treningsmetoden har vist seg å være den mest effektive treningsformen for både prestasjon og helse. Metoden er basert på 25 års forskning og hundrevis av studier på alt fra hjertepasienter til noen av våre mest fremgangsrike idrettsutøvere.

Hvordan laste ned Appen?

Myworkout GO-appen lastes ned via Google Play dersom du har en Android-enhet eller App Store dersom du har en iOS-enhet. Du kan også gå inn via App Store eller Google Play og skrive inn “Myworkout GO”.

  • Last ned appen.
  • Når appen er lastet ned klikker du på Myworkout-ikonet for å åpne appen.
  • Fyll i skjemaet for å opprette en konto.
  • Logg inn med din e-postadresse og det passordet du har valgt.
mockup-of-two-iphones-12-pro-max-with-a-plain-background-5014-el1 (4) kopi

Treningsklinikken bruker Myworkout GO aktivt både i testing og trening av pasienter. Testen gir oss informasjon om deres fysiske helse og blir brukt til veiledning i trening og som motivasjon til progresjon.

helgerud

Forskning på trening

Hoff og Helgerud har forsket mye på effekt av trening på hjerte- og karhelse og styrke. De har over 150 publiserte artikler og jobber aktivt med å videreutvikle gode digitale løsninger for å hjelpe pasienter videre.