Gunnar er glad han tok sjansen, og vil anbefale andre å søke seg inn på Treningsklinikken

Gunnar er svært glad for at han tok sjansen, behandlingen har gjort en stor forskjell for hverdagen. Nå ønsker han å prøve seg på turer ute i terrenget. 

 

Fastlegen til Gunnar søkte han inn på Treningsklinikken, selv var han litt usikker på å delta på grunn av reiseveien. Sett i etterkant er han svært glad for at han tok sjansen på å delta. Skulle han ha valgt om igjen, ville han valgt Treningsklinikken på tross av avstanden.

Det er stor forskjell på treningen her og andre plasser jeg har prøvd. I tillegg får vi skikkelig oppfølging, og det er helt topp.

 

Lungepasient

Gunnar har fjernet den ene lungen sin, og har dermed fått nedsatt utholdenhet. Etter han startet hos Treningsklinikken har han fått en betydelig oppgang i oksygenopptaket sitt, noe som igjen har stor betydning i hverdagen. – Det har vært veldig positivt å være med i en slik treningsgruppe, dette vil jeg uten tvil anbefale til andre.

Appen og el-sykkelen blir med på ferie. Plan min er å klare 1-2 treningsøkter i uka på det lokale treningssenteret. Også har jeg ei tredemølle hjemme. 

Gunnar forteller at han har fått god veiledning underveis av terapeutene, og at det har vært motiverende å trene sammen med andre. – Det har vært en flott gjeng å trene sammen med. Han forteller også at han gjennom ukene på Treningsklinikken har lært mye og fått kunnskap om hvordan han kan trene for å få bedre livskvalitet. 

 

Har du eller noen du kjenner en alvorlig lungesykdom? Vi på Treningsklinikken i Trondheim tilbyr fri behandling (kun egenandel) i regi av Helse Midt-Norge. Ring oss på 474 72 788 eller les mer her:  https://treningsklinikken.no/behandlingstilbud/

 

Alle rettigheter forbeholdt Myworkout AS, Org nr 912 663 272