Digital Helsehjelp

Treningsklinikken tilbyr digitale møter med erfaren fysioterapeut for støtte til trening som behandling eller for de med ønske om bruk av trening for å endre livsstil.

Treningsklinikken har en vitenskapelig tilnærming til trening som behandling, og bruker metoder som har 25 års forskning fra NTNU bak seg.

Hvem passer tilbudet til?

Typiske kandidater er personer som er i risiko for å falle ut av jobb grunnet sykdomsutvikling eller risiko for sykdomsutvikling som selv kan tenke seg en livsstilsendring med bruk av trening som medisin. Eksempler på kandidater med diagnoser vi kan hjelpe:

Hvordan fungerer digital helsehjelp?

Videokonsultasjon foregår over et sikkert nettverk som krever innlogging med bank ID både av kunde og terapeut.

  1. Første møte vil fokusere på kartlegging av din syke-og skadehistorie, dine mål og forventninger og planlegging av videre oppfølging.
  2. Videre oppfølging vil fortsetter etter dine behov. I perioden med behandling vil du få tilgang til trenings appen MyworkoutGO som vil være til hjelp under trening og med motivasjon.

Fysioterapeuten som vil møte deg

Therese Fossheim er en erfaren fysioterapeut med over 20 år i yrket. Hun har en 5-årig utdannelse fra Australia (Physiotherapy & Exercise Science) og har jobbet både på private sykehus og private fysioterapi og helse klinikker. Therese har jobbet med kunder i alle aldersgrupper og med forskjellige funksjonsnivå. Hun finner mye glede i å hjelpe sine kunder tilbake til bedre helse og til de aktivitetene som betyr mye for dem. Therese er selv glad i å holde seg aktiv og liker aktiviteter som fjellturer, løping, ski og dansing.


Fysioterapeuten støttes internt av Myworkout/Treningsklinikkens leger som er spesialister i allmennmedisin og fysikalsk medisin, professorer i medisin, psykolog, psykiatrisk sykepleier og ernæringsrådgiver etter behov.


Har du noen spørsmål?

Ring oss på 45 65 36 22

 

Alle rettigheter forbeholdt Myworkout AS, Org nr 912 663 272